Politika privatnosti

Medicinski fakultet Novi Sad (u daljem tekstu: Medicinski fakultet) uređuje ovu internet stranicu i odgovara za sadržaje na njoj. Medicinski fakultet poštuje privatnost svojih korisnika i u skladu s tim ne obrađuje nikakve informacije o korisniku, kao što su IP adrese, adrese e-pošte i druge informacije o posetiocima stranice. Upravo zbog toga Medicinski fakultet i ne koristi „kolačiće“ putem kojih bi bilo moguće prikupiti neke od podataka o ličnosti.

„Kolačić“ je mali podatak koji internet stranica može poslati vašem pretraživaču, a koji se može čuvati na tvrdom disku. Ako ste zabrinuti zbog vaše privatnosti i korišćenja tehnologije „kolačići“, možete podesiti pregledač da vas obavesti kada primite „kolačić“, takođe možete da postavite svoj pregledač da odbija „kolačiće“.
 
Medicinski fakultet koristi Google Analytics za prikupljanje podataka koji su nam neophodni za unapređenje rada internet stranice. Google Analytics je servis za veb-analizu kompanije Google Inc. Možete sprečiti ovo sakupljanje podataka tako što ćete instalirati ovaj dodatak pretraživaču: Google Analytics Opt-out (možete ga naći na linku https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en)
 
Na svojim pretraživačima možete da instalirate Privacy Badger kako biste se zaštitili od praćenja dok pregledate veb. Privacy Badger je besplatan dodatak koji je napravila Fondacija za elektronske granice Electronic Frontier Foundation – EFF, organizacija koja se bavi zaštitom prava u digitalnom svetu.
 
Na ovoj internet stranici su linkovi ka drugim internet stranicama. Medicinski fakultet nije odgovoran za uslove korišćenja i pravila privatnosti tih internet stranica, niti može da garantuje, ili da bude odgovoran za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvode ili druge materijale koji su na njima dostupni.
 
U slučaju da dođe do izmene postojeće politike privatnosti, blagovremeno ćemo vas obavestiti na uočljiv način.
 
Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na ivan.krkljus@mf.uns.ac.rs.
 

Tekst uneo: IvanaMaksimovic