Aktuelnosti

Raspored predavanja


Drage kolege studenti doktorskih studija, Predavanja iz predmeta Informatičke tehnologije u medicini su završena za ovaj semestar. Sledeća predavanja iz našeg predmeta ćete imati u letnjem semestru i bićete naknadno obavešteni o rasporedu tema kao i o terminima.
 
Nastavljamo u decembru i januaru sa vezbama. Vezbe ćete imati 11. decembra (prof. Biljana Božin - sve što treba da znate o Excel-u) 18.decembra (prof. Biljana Božin - sve što treba da znate o Excel-u, napredni kurs) 15. januara (doc. dr Daniela Marić - Word/Power Point, napredni kurs) 22. januara (doc. dr Daniela Marić - Power Point, napredni kurs, prezentacije rada) Vežbe traju od 17h do 20h i obavezne su.
 
doc. dr Daniela Marić
Rukovodilac predmeta

OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE DOKTORSKIH STUDIJA

Studenti doktorskih akademskih studija su u obavezi da pohađaju najmanje 50 % časova teorijske nastave na svakom predmetu kako bi mogli da polažu ispite iz odgovarajućih predmeta i overe semestar u tekućoj školskoj godini.


 

Obaveštenje za studente doktorskih studija
 
Vezbe iz Informatičkih tehnologija u medicini od 5. decembra 2019. godine, II grupa, biće održane zajedno sa I grupom u sredu 4. decembra od 17h u računarskoj učionici.

 Sudenti koji upisuju drugu godinu doktorskih studija su u obavezi da prijave Izborni granski predmet.

Spisak izbornih predmeta nalazi se na sajtu Fakulteta, na stranici Plan i program.

 

Tekst uneo: IvanaMaksimovic